Únosné riziko

Únosné riziko

Anotace: ...daleké úvahy NA vodstřel...

Při pádech do hloubek
lámeme si vaz
umírám pro tebe
jako prve zas.
Nevěřím už ve snění
realita veselejší bývá
hořká i komická
přitom levnější než se zdá.
Máme mládí né však čas
život krátí se za běhu pokaždé včas
Neumím mluvit tak tady píšu
ta tři slůvka svobody
...rozum vem ďas...
Autor Fear of night, 17.06.2009
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=) pěkné

17.06.2009 19:18:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí