Variace na barokní téma

Variace na barokní téma

Anotace: ...

Nenávist je jako Jitřenka
kterou ubíjí vycházející Slunce
nasbírejte pampelišky na louce
a moučné červy topící se v mouce

Červík prolejzající starou knížku
žere její stránky
a pak že archivy fungují
když otevírají červíkům branky

Baroko-zlatý to čas
nikoho nechytal ďas
všechno zakryl pudrem
jedna je to samý jako raz

Smysluplné nejsou verše mé
a proč by taky byly
když to nikdo nečte
by se všichni poblili

Klidně tu rozeberu Hitlera Bushe Klause a další
ale proč bych to dělal
jak už sem řek
sem nepáchne ani ráček poustevníček ze soutoku dvou velkých řek



Tadle sloka bude synteze
dvakrát měř
jednou řež
hlavně se nepořež
nebo bude týct krev
a kdo to bude uklízet
já to dělat nebudu
nejsem prase
a sem u toho zase

Ptáte se u čeho?
sám to nevim to je ta synteze
Autor Kakal, 17.06.2009
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Le ver luisant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí