Za zvuku sirény

Za zvuku sirény

Anotace: ...

Usínáš
za zvuku sirény
myšlenkový záchranky
a zase stavíš vzdušný zámky
o patnácti ložnicích
z prošlý malty
a cihel vypálenejch
někdy
ve středověku

Průsmykem
mezi snem a bděním
projíždíš
v sedle rohypnolu
a čerstvě nalakovanýma nehtama
mu vrejváš
inicály
tří jmen
mezi rohy
kružnice

Usínáš
a
čůrek potu
na ohryzku
utahuje HdvěO smyčku
o tři čísla za hodinu
a ty se jenom
otočíš
na bok


Už dlouho
potácíš se nad propastí
prozrazení
a uhnilý pařáty
kurev
z druhýho břehu
stahujou tě
k sobě
za kotníky

(a tobě to nevadí)


Usínáš
a

už nebaví
házet perly svini
co natočí se kanci
jen co vyndá
hubu z koryta

Usínáš
za zvuku sirény
obyčejný záchranky

u mě
naposled
Autor chroust17, 18.06.2009
Přečteno 286x
Tipy 20
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, LeeF, Churry, Tanzania, ziriant, Psavec, Pešulka, Bíša, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slza za slzou... "o)

09.07.2009 09:54:00 | Churry

drsný...jj však teď tak častý.ST

24.06.2009 12:39:00 | Tanzania

...drsné ÉSTÉ !

18.06.2009 16:20:00 | WAYWARD

Ta je drsná, Lukáši..ale líbí se mi!

18.06.2009 15:26:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí