O životě jedince

O životě jedince

Anotace: Zanechaného osudem napospas...

Poslední šanci ta dívka měla,
snažila se, aby jí nepromarnila.
Věděl jak přežít -
avšak netušila jak žít,
znala nepoznané, chtěla znovu být, -
třeba stačilo věřit.
Viděla v pohledu všech těch kolem,
jak moc je nicotná.
Četla ve tvářích, že jejím osudem,
je žíti samotná.
Nechtěla lásku brát,
možná uměla by ji dávat.
Pro štěstí nechtěla lkát,
snad více měla se hádat.
Autor Mania Dardeville, 18.06.2009
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu smutné..

16.07.2009 19:00:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí