Jenom tečka ? ?

Jenom tečka ? ?

Anotace: To je tak když má někdo jednou špatnou náladu a je mu smutno . . . .

Podívej Beruška ,
a chybí jí jedna tečka .
Kampak se ta tečka poděla ?
To bych ráda věděla .
Každá tečka má svůj význam ,
a berušce tečka štěstí chybí ,
teď je necelý její seznam ,
a mně se to nelíbí .
To já jsem ta beruška totiž ,
které tečka štěstí chybí ,
ano , říkám , buďiž ,
je víc takových lidí .
Nechci patřit mezi ně ,
a proto svou tečku štěstí hledám ,
až jí zase jednou najdu ,
už nikomu jí nedám .
Autor 16Petra16, 19.06.2009
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Kačennka, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadějný smutek... chválím obsah básně

20.06.2009 13:29:00 | ještěrka Scara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí