Žalář

Žalář

Anotace: Ze sbírky: "In Vino Veritas"

Sbírka: In Vino Veritas

Žalář


Dívám se do tváře
v odrazu zrcadla
a stále jen přemýšlím
-
když v tom mě napadá
ta myšlenka zlá.

Že jsem jen zajatec
v podivném těle
a říkám si směle,
jestlipak tuším,
že v žaláři duší
mé srdce dál tepe.
-
Když v láhvích vína
utápím žal.

Abych pak ráno
díval se do tváře
v odrazu zrcadla
a stále jen přemýšlel
-
jakápak myšlenka,
že mě to přepadla?
Autor Miro Sparkus, 20.06.2009
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: francouzka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí