Tam.....

Tam.....

Anotace: ..a zpět

Tam kdesi v dáli žil..
starý strom a na něm květy..
Tam..
jen tak si stál a pil..
dešťovou vodu za dva světy.

Kdysi však bylo jich tam víc..
Tisíce starých stromů..
Avšak teď už je tam Nic..
A to díky krutým hromům.

První zdatný strom si hověl na louce,
Ve výši větru si hrál..
Úsměv dostával od slunce,
Tančil jako pan král..

Druhý strom však,
Na pohled nee moc milý,
Barvy jako starý rezavý vlak..
Má v srdci víly.

Je stále kol vás,
Jemnými kvítky vás ovívá,
Slyší každičký útlý hlas,
Patřit zde,
tak o tom snívá.
Autor Stepbystep, 21.06.2009
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, nejsembásník, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí