Vina

Vina

Anotace: ...

Vina

Každý má platit za své chyby,
ale komu náleží vynášet soudy?
Špatní lidé, jež mu ukradli duši,
ale trest připadne jemu, již tuší
Chycen ve vlastní síti,
chystané na bídníky.
Zlomen pod vahou své chyby,
mlčí a poslouchá rozsudek viny.
Autor Lenna, 02.11.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to asi pravda... vystihla jsi to pěkně.

17.06.2006 11:31:00 | Ladik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí