Rocková píseň

Rocková píseň

Anotace: Starší věc z doby kdy v Anglii začaly šílet krávy. Napadlo mne,že to trochu vypadá jako text písně, proto ten název.

četl jsem v revui
v nějakém kvízu
jak vědcům se jeví
že nejvíc je hmyzu
ve dne i v noci
co mé oči vidí
já mám ten pocit
že nejvíc je lidí

telefonní adresáře
vybavují se mi tváře
telefonní seznamy
samí lidé neznámí

freon, imise
ozonová díra
exhalace, skryj se
v oblacích je škvíra
asertivní kursy
a šílený krávy
PX index burzy
legalizace trávy

BSA, IT, BSE,
DDT, EU, HIV,
AIDS, TBC,
GSM a RPG

označit někoho
jeden za všecky
všichni na jednoho
ať má plné kecky
proti houfu jít
lépe zůstat stát
nebo s houfem být
co mě má víc srát
Autor tichy.drak, 02.11.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí