Medúzy

Medúzy

Anotace: plavou dál...

Sbírka: Blondýnky radši vanilkovou

Nedělní ráno dodává chuť
Kovové kvílení schodů
Strobilace medúz je dnes na prodej
Chiqui chiqui bom

V budoucí aleji dubů
Fredy Mercury prohání se na kole
Čeká na zastávku
Chiqui chiqui bom

Potká džínovou rodinku
Vyráží společně
V neděli jen na chvilku
Za medúzami do Brna

Není k tomu důvod vážný
V Brně by chtěl žít každý
Kromě medúz teda
S tím se už nic dělat nedá

I když trochu namyšlený
Stejně zábavný je svět
Kvílení schodů odráží
Májový medúzí květ

Tak končí nedělní komédie
Zlo ustává a dobro žije
Fredy dárek nám dal
Odpověděl, proč?
Medúzy plavou dál
Autor Kalypso, 21.06.2009
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do Medůzova...

22.06.2009 12:07:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí