Zakázané verše

Zakázané verše

Anotace: kačenka ještě neví, ale posílám ji pozdrav ona je totiž jenom na pořádný chlapy a básníci jsou padavky a neplavci...

mám zakázané verše
nedobré znamení
spoutám je do rešerše
na prózu pozměním

panenko zvedni oči
proč stydíš se mých rtů
tvou duši nezdivočím
jenom chci na myrtu

do splávku tiše hledíš
kačenko uplakaná
v chlapeckém kostýmu

i němé ryby vědí
proč udřela mě hrana
a umírám ti do rýmů...
Autor poetor, 25.10.2004
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí