Maličká

Maličká

Anotace: Extrémně nudná hodina dějepisu...výsledek rozporuplný

Říkals mi maličká, znělo to prázdně.
Slovo co pomalu mění se v okovy.
Rdousilo peřinou z peří a bázně
Všechny co z pohádky cestu ti napoví.

Žel moji rádcové neměli odvahy.
Strachu se postavit, předejít dobu.
Pod nohy kladli mi jen další nástrahy,
Masami kalenou, sžíravou zlobu.

Když tebe nechali dále mě mučiti.
Trávil si pomalu všechen můj dech.
A pýcha uvadlá chycená do sítí
Radostně křepčila na nahých rtech.
Autor kaňka ouškovaná, 22.06.2009
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí