Jsem taková, jaká jsem...

Jsem taková, jaká jsem...

Anotace: Snažím se, aby tahle báseň byla pravdivá...s mým sebevědomím je to totiž zlé...

Jsem taková, jak se cítím,

jsem taková, jak se vidím.

Jsem taková, jaká chci být,

jsem taková, vím za čím jít.

Jsem taková, jaká jsem,

jsem taková, nocí dnem.

Jsem taková, za to nemohu,

jsem taková, mám svou úlohu.

Jsem taková, spíš chytrá než hloupá,

jsem taková, často na slovo skoupá.

Jsem taková, jakou se chci mít,

jsem taková a s tím se učím žít.

Jsem taková, mám ráda knihy a básně,

jsem taková a cítím se krásně...
Autor Dragoniana, 22.06.2009
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí