Všechno nejlepší

Všechno nejlepší

Anotace: Přání mému tatínkovi,k významnému životnímu jubileu.....

Povím vám teď jeden příběh,
který právě začíná.
Je o švarném dědečkovi,
který dnes narozeniny má.

Kulaťoučká padesátka,
kdo by to byl do něj řek?
Vypadá však stále mladě,
na svůj tak významný věk.

Dovol,ať i my,Ti táto-
přejem v tento velký den.
Blechy štěstí,ať Tvé sako
obývají každý den.

Nepřejem jen zdraví,štěstí,
to se přeje pokaždé.
Přejem také slzy smíchu,
ať jsi v dobré náladě.

Ať máš stále úspěch v ruce,
dobrou mušku,velké srdce.
Ať Tvé oči světem září,
ať se Ti vše stále daří.

Až Tě bude píchat,svírat
tam,u Tvého srdíčka-
vzpomeň si na krásný úsměv,
Tvého vnoučka Tomíčka.

Vím,že život chystá rány,
časem ale přebolí.
Ať je vždy Tvá bolest malá,
ať se trápíš čímkoli.
Autor Gabrielle fire, 22.06.2009
Přečteno 515x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, labuť, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké přání.

22.06.2009 14:11:00 | labuť

dědeček bude mít určitě radost, krásně sepsaná veršovánka...

22.06.2009 12:35:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí