Prosba o štěstí

Prosba o štěstí

Anotace: ...

Ukaž mi prosím živote i nějakou tu svoji hezkou stránku,
předveď mi ji dokud mám čas, než pohřbí mou tělesnou schránku.
Smiluj se Osude,dej mi trochu štěstí a lásky,
žádám o jedinou příležitost ,kdy budu sám sebou bez nějaké přetvářky či masky.

Vím,hnusí se všem má zvrácenost,pouhá touha po volnosti,
špatných činů se stalo dost a mnohdy k tomu nešťastníka přivedly jen zvláštní okolnosti.
Zástupy těch co nenávidí a hrstka věrných přátel,každý na jiné straně,
můj hřích – přílišná zvědavost,tiše čekám,co dál se stane.
Autor Zuzanka.D, 22.06.2009
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí máš kolem sebe každý den,
když se někdo usměje nebo se ti zdá pěkný sen,
když voní kvítí a taky se objeví duha,
máš sílu na další dny a to je vzpruha..

22.06.2009 14:50:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí