Víno a růže

Víno a růže

Anotace: ..........

Sklenice šarlatového vína na stole stojí,
na nožce štíhlé,
před růží ukázat třpyt a lesk se bojí.
Ach, vy květy bílé-

Co já bych dala za vaši nevinnost a klid,
dřevěný kolík, košili svatební,
nespoutanou vášeň a temný svůj zpyt.

Své lokny ustřihla bych,
pro krásu sněhu,
pro letního vánku vzdych,
pro lásku a něhu.

Nevím kam se svojí vinou mám se skrýt,
na nebe odletět, volná jak pták,
či studenou vodou se mýt?

Dáš mi radu co s tím?
Kam mají jít, ti co za vše můžou?
Zbyde jim suchý stín
a nebo se jim dostane odpuštění??
Autor Boudicca, 22.06.2009
Přečteno 271x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pilotka, Vlk v rouše, Quigleika, Tanzania, Zefi, Kapka, al-pacino, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně píšeš :)

13.12.2009 18:29:00 | Vlk v rouše

Líbí se mi je to jevištní scéna.ST

24.11.2009 09:38:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí