Novecento

Novecento

Anotace: ... http://www.divadloviola.cz/novecento.htm ... balada pro oči i ouška ... excelentní David Prachař a Emil Viklický

když struny hořely
cigarety dohasínaly
------------------
v očích budoucnost
------------------
odlesk přítomnosti
stín minulosti

dešťové kapky
smývaly pot
z osmaosmdesáti
černo-bílých kláves

jak černý pták
snesl k hladině
svůj život na pevnině

nikdy nepoznal
chuť hlíny

v krabici od citrónu
v zemi nikoho
zvané Virginien
zrodila se legenda
Danny Boodmene T. D. Lemone Novecento
*
a pak už jen krabice dynamitu
s příběhem který má smysl vyprávět
Autor vapiti, 22.06.2009
Přečteno 284x
Tipy 20
Poslední tipující: Chancer, floreciente, Noc17, al-pacino, carodejka, labuť, kavec, Mbonita, Jana M., enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je prostě nádherná

23.06.2009 19:59:00 | Lucie Teru

To je perfektni!

23.06.2009 11:25:00 | carodejka

musela to být nádhera...
chjo a já tam nebyla..
ST

23.06.2009 07:40:00 | Mbonita

Úžasná hra, úžasný byl i film a díky za báseň, že jsi mi obojí připomněl. ST

23.06.2009 07:37:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí