Vilné víly

Vilné víly

Anotace: :-)

Na paloučku u lesa sešly se tam víly,
tancují a prozpěvují,
"Koho bysme umučili??"

Ty ďábelské děvuchy sličnou tvářku mají,
oči jako dvě tůně andělské,
sličný vlas a oblé tvary černotu jim kryjí,
ať si pán či špinavé hůdě selské,

Náš si náš,
v kole tancuj,
bude kvas, kvas.
zlomíme ti vaz, vaz.

A tak rejdí v lese na paloučku,
bosorky a múzy,
však neradno je postávat v tom vilném hloučku.
Kde tančí zlé medúsy.
Autor Boudicca, 23.06.2009
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu obdivuji excelentní výběr nezvyklých archaických slov a krásu tvé Češtiny. Nečekaně dokonalé užívání jazyka, bravo.

28.06.2009 18:09:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí