Jiskra naděje

Jiskra naděje

Anotace: ani nevím,jestli to do této kategorie patří, ale naděje je součást života...

Jiskra naděje,
co vzplála z plamínku štěstí,
vyhoupla se na nebe,
kde na čelo jí prší.

Sssss, syčí, slyšíš?
To život jí utíká.
Do dlaně jí vem, slyšíš?
Nebo zbude ti pouhá vzpomínka.

Do polštářku prstu tě pálí,
ne, nezahazuj ji, cítíš to?
Naděje a štěstí se ti vzdálí,
opravdu, chceš to?

Znovu vem ji do dlaně, pořádně
a pevně ji stiskni,
ona nemyslí to špatně,
tak poslechni, stiskni!

Málem opustila tě,
tvá naděje v lepší svět,
tak prosím, mysli už kladně,
uvidíš, bude lepší ti hned.
Autor Melounekk, 23.06.2009
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezke, ano..jsme zivio s víry, lasky a nadeje.

21.08.2009 01:47:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí