Holka

Holka

Anotace: Taková sebevědomá básnička, zatím u odborné kritiky nejúspějšnější, na jedné soutěži mi jí vybrali mezi 10 a zhudebnili...

Vždycky jsem chtěla být super holka
s povolenou otěží.
Prostě taková ta trhlá holka,
co rodiče nestřeží.

Pak mi ale dochází,
že takhle mi nic nezchází.
přestože nelítám v noci do ulic
nezchází mi vůbec nic.

Chtěla jsem mít piercing v jazyku i v nose,
mít nabarvené vlasy.
Když okolo sebe rozhlédnu se,
ať každý mě všimne si.

Pak mi ale dochází,
že takhle mi nic nezchází.
Protože jsem nenápadná,
můžu to být vždycky já.

Když se na svůj život podívám,
nechce se mi měnit nic.
Jaká jsem, taková se ráda mám
a říkám to z plných plic!
Autor Dragoniana, 23.06.2009
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, al-pacino, labuť, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A taková i zůstaň, bude to tvé největší bohatství...

23.06.2009 12:17:00 | labuť

...není špatná ST

23.06.2009 11:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí