Básník a jeho dáma

Básník a jeho dáma

Anotace: Cesta životem proti všem, jak a ským?

Smutný básník sám světem jdu,
sám mezi lidmi větru navzdory.
Ten v Tvých vlasech má pro mě odměnu,
vlající vlasy jak ohně plameny.

Když vítr vát přestává
a jen ptáci na nebi krouží.
Vlasy obejmou ramena Tvá
a jejich konečky k prsům se choulí.

Pak ruku Ti dám
a šťastný jsem,
že nejsem mezi lidmi sám
a není to jen sen.



S láskou věnováno mé První dámě Sašence
mé velké opoře.
Autor F.Villon, 23.06.2009
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí