Louka stínů

Louka stínů

Anotace: po náročném dnu

Na louce bez květin
sedí tiše můj stín

Pláče a umírá
slzy se řinou -
a já ležím doma
pod peřinou...

Pod peřinou z hlíny
na níž rozkládá se louka
Louka, kde pláčou nocí stíny
svoje denní muka...
Autor Chašmodský, 23.06.2009
Přečteno 202x
Tipy 8
Poslední tipující: Lité, Fighting Dreamer, Unyle Pěl, WAYWARD, Lota, Hloupá Květinka, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí