Střepy na obloze

Střepy na obloze

Anotace: asd

Plamen v mých očích -
vyhaslá lucerna
Nebe se zatáhlo
a zbarvilo do černa

Padá tma -
ne nejsem slepý
Vysvitly hvězdy -
ty z Měsíce střepy

Jednou z nich
já i Ty jsi -
dva stříbrné
milostné dopisy..

Až přijde den
vyhasnem navždy
Stanem se obětí
světelné vraždy

Však ještě je noc
do klína nám padá
ta hvězdná, artilérní
kanonáda....
Autor Chašmodský, 23.06.2009
Přečteno 221x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Unyle Pěl, WAYWARD, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí