Zas se mi chce usínat

Zas se mi chce usínat

Anotace: je mi hrozně, což je absolutní a stejně trapný...zvlášť když si to čtete

prolhaný poutník
elektrický vedení
nad tvým domem
pod tvým krkem

zlatovlásko podej mi ruku
snad se ještě zachráníme
nadýchaný plynu
z třešních komínů

usínám na znak
ve tvým doupěti
v bytě ti to hvízdá
utírám si čelo
střepama z rozbitých oken
usínám na tvým rameni
schoulený sme na podlaze snů
počítám zítřky
chce se mi spát
ohnivá vílo...
Autor DIDADA, 25.06.2009
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: Aurelius, 6thSun, enigman, Stepbystep, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavý a nedá se o básničce nepřemýšlet, tip.

25.06.2009 10:50:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí