silnější než já

silnější než já

Anotace: život...

Pod mraky zahalující sluneční zář
před zraky mlčících kolemjdoucích
obnažuju svoje tajná přání
a zapírám všechny svoje lásky.
život
je jen zbytek nápoje na dně sklenky
nepatrné cinknutí talířů při nedělním obědu
zapískání na píšťalku
chvíle než se z červené stane zelená
a naopak
momenty překvapení
momenty nedočkavosti.
pocity, které potřebujem
/láska/
je to silnější než já

zánlivě smysluplné ale pod slupkou tak krásně nepochopitelné
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 25.06.2009
Přečteno 237x
Tipy 15
Poslední tipující: Markéta G., Kapka, Psavec, Simísek, Bíša, enigman, Hloupá Květinka, 6thSun, s.e.n, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A třeba chápat lze, ale nechceme...?:)

26.06.2009 11:12:00 | Simísek

Láska prostě přijde a je.
Ani ji není třeba chápat.

25.06.2009 20:58:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí