My love...

My love...

Anotace: ...and you.

Mám pocit, že můj život
přestává být můj
přizpůsobuju se, měním se
žiju s tebou ten tvůj
Ale ty mě nevnímáš
když říkám nestíhám, tak stůj
Tak ztrácím sama sebe
své myšlenky, své sny
ztrácím se pro tebe
Tak prosím už stůj.
Autor soufla, 25.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí