Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: Někdy je těžké se podívat pravdě do očí.

Nechci tě vidět ty skleněná zrůdo!
Vím, že jsem zlý, ale proč?
Proč mi to metáš do tváře?
Ten krásný obraz,
když jsem tam i s jejím úsměvem.
Ale proč sám,
sám a smutný?
Snad jsem si to nezavinil sám.
Čím jsem tě odehnal?
Jsem tak zlý?
Zozbiju tě zmije,
tvůj obraz a odraz mi už nic vyčítat nebudou!
Autor Architekton, 26.06.2009
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí