nádherní

nádherní

Anotace: ... budou ...

.
budou jednou
dvakrát třikrát
pořád nádherní
jednou až ...

dospějí do všedních dní

a my ...?

jsme takoví ?

proč ztratili jsme přenádherný pel
a pak bláhoví se škrábali
za ním do pekel
a teď je to na nich
všechny horké kaštany
nás na lících pálící za nás tahat
až oni chudáci jednou za nás dospějí
bohužel
ve střepech
našich zrcadel

tož, ševče, už si nevděčně řekni,
„mám dopito“, a ty vole politiku máš koryto
a v něm se nažer rychle až k prasknutí,
jsi jenom dočasný bublifuk,
praskneš jednou
vlastním prázdnem
bez ozvěny
a zmizíš navěky
a na zemi bude klid
Gea si vydechne
a my rádi zapomeneme, že jsi někdy někde byl a tyl
před průvanem jarní svěží vůně
ve svém vlastním smradu
si jdi tam, odkud ses
sem k nám sám
...

nic víc nejsi
jen vecpal
a kecal

jako

á

až na vecpala
tož sem to na sebe aspoň sepsal
než zmizím

buďte jednou
dvakrát třikrát
a potom nádherní
napořád

a
upřímné
sorry

dokud
to půjde
zkusím
Vám
pomáhat
.
Autor a_tao, 26.06.2009
Přečteno 255x
Tipy 14
Poslední tipující: Churry, Lota, Verena, Bíša, Psavec, labuť, WAYWARD, spare, Házté, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
á
kopyto
.
hlubino
bolí
to
.
stačilo
by
jen jedno
jen jedno
slovo
.

29.06.2009 16:26:00 | Lota

...zajímavé ST

27.06.2009 06:44:00 | WAYWARD

zanechaná stopa...

27.06.2009 00:59:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí