Bazilíšek

Bazilíšek

Anotace: ..

Bazilíšek na své pouti
co se hyhňá jak kohouti
zápasy své prožívají
lítá tady spousta peří
on už jinde vody čeří
kde jsou újmy intriky
slyším jeho výkřiky

výkřik radosti a pleskne do kolena
tam kde je křivda povolena
co je to za divné stvoření
co všude sype hořké koření

je to syn závisti a klamu
a za kmotru mu byla zloba
jablko teď se válí poblíž stromu
prý už je taková doba
Autor Elisha, 27.06.2009
Přečteno 560x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Zefi, Marupiara, boomslang, Zpátky, Tanzania, nejsembásník, labuť, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka je nejlepší

13.08.2009 22:34:00 | René Vulkán

tak tak psavec to napsal výstižně.ST

14.07.2009 09:08:00 | Tanzania

Takových bazilišků máme víc než dost.

28.06.2009 00:29:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí