a co zítra.............?!

a co zítra.............?!

Anotace: budeš mě smilovat?

Dnes v noci jsi celý můj,
Dnes v noci máš v očích světlo lásky,
Ale budeš mě stále milovat,a co zítra?

Je to stálé?
Nebo jen chvilkové potěšení?
Můžu věřit kouzlu Tvých očí?
Budeš mě stále milovat i zítra?

Dnes v noci nevyřčenými slovy říkáš,
že jsem tvá jediná,
jasně,
Ale bude mé srdce zlomené
Až noc prozáří jitřní hvězda?

Ráda bych věděla, že Tvá láska
Je láskou, s níž si můžu být jistá
Tak mi teď řekni, protože já se nebudu znovu ptát
Budeš mě stále milovat i zítra?

Jasně..
Autor panennka.z.polarky, 28.06.2009
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí