Pro ně =o*

Pro ně =o*

Anotace: Pro dvě nejdokonalejší bytůstky co znám.. Pro DomishQhu a DanushQHu

Na oblohu koukám
A přemýšlím,
Každou hvězdu koumám,
Co děláte si domýšlím,
Ať je den, nebo noc,
Přemýšlím o vás moc.
Jak to bude za rok?
Nebo za pár let?
Udělámo krok?
Pohneme se třeba i vpřed?
Budeme stejné?
Vím že u vás není důležitý vzhled,
Je vám jedno jak vypadám,
Řešíte jen jak se chovám.
Proto vás miluju,
Často s váma skupuju,
Protomi na vás záleží,
Že nejste jako ostatní.
Autor SaskieSmith, 28.06.2009
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí