Nemáš čas

Nemáš čas

Anotace: ...

S vědomím, že nejsem hezká,
navrhuju schůzku dneska.
Řekneš suše, bez příkras,
že prý bohužel nemáš čas.

I přes to, že nejsem chytrá,
zkouším sjednat rande zítra.
A ty vymluvíš se zas,
že máš práci, nemáš čas.

Smířená, že nemám nárok,
co se takhle sejít za rok?
Ty už ze mě chytáš třas,
prostě na mě nemáš čas.

Nejím, nespím, chřadnu, hubnu,
ty se ozveš letos v dubnu.
Chvěje se mi přitom hlas,
když říkám, že nemám čas...
Autor Pandorra, 29.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 12
Poslední tipující: Judita, blue, Koskenkorva, Psavec, Andělskými perutěmi chráněna, Churry, maranika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! ... vtipné, milé, má to švih a je to zábavné
nemám co, tomu vytknout :)

12.09.2009 22:09:00 | blue

Moc hezky zrýmováno.

29.06.2009 17:40:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí