Mýtina

Mýtina

Anotace: ...

S hlavou zdviženou namířil jsem
k lesu
svou sekyrou
jež rázně nesu

ale v kraji!
v tomto svatém kraji

kde usínal jsem pod korunami
básníků
a stavěl vzdušné zámky v obklopení
zedníků

zde rozchází se se mnou svět
plný dávných objetí a drahých let

tam kde z kůry zela báseň
pro tebe
teď hledím mýtinou
v široké nebe
a sleduji pařezy neslyšné
mého hlasu
stojí tu nehnutě, po věčnost času

Už nemusím kácet stromy, kácet les
v něhož pár střípků, vzpomínky mé jsem vnes´


Vše odešlo a já odcházím


Naposledy otačím hlavu
Autor tukiy, 29.06.2009
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

29.06.2009 16:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí