Zbloudilý pochod

Zbloudilý pochod

Anotace: .

Zbloudilým pochodem v historii mysli.
Záplavou vzpomínek zabíjím čas.
Úsměvy horoucí dávno už zkysly.
Vše navždy přikryl potemnělý jas.

Trním se derou myšlenky dlouze,
letět by chtěly, však nevidí svět.
Svázané za mříží, svědomým pouze.
Nemohou kupředu, nemohou zpět.

Letět by chtěly, však bojí se strastí,
Po cestě z úzkosti, nechtějí jít.
V závoji šera, tisíc je pastí.
Ztratit se v jedné, nejde si dovolit.
Autor Freddie.n, 29.06.2009
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí