Polojasno

Polojasno

Anotace: více egoistická než filozofická...

Venku je bídně
a já si zoufám ke své smůle
chtěl jsem být velkým umělcem
však pryč je všechna vůle.

Venku je dusno
a já se směji svému štěstí
už zlámali mi srdce
dnes jsem jen dostal pěstí.

Venku je krásně
a já sedím doma
už je mi vše jasné
skutečnost je koma.
Autor Rejha, 29.06.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Maličká Peťulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí