Zmoklou ulicí...

Zmoklou ulicí...

Anotace: Trable s tím, jak lidé často dělají, že nevidí...

Kráčím zmoklou ulicí
Na vysokých podpatcích
Po promočené silnici
Ani stopy po vrabcích
Není slyšet ptačí zpěv
Lidé nevychází z domu
Ticho přetne bolestivý řev
Když si kotník zvrtnu
Bílé šaty se v hnědé mění
Kotník mnu si dlaní
Bolest zkazila mi snění
Proč tu nikdo není?
Nenechte mě tady
Pomožte mi na nohy
Sotva vidím hlady
Jsem celá mokrá od vody
Tak děkuji vám za ochotu
Najděte mi aspoň botu!
Autor Márinka09, 29.06.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí