Sešlost

Sešlost

Anotace: tak to jednou dopadnem všichni heh :-D

Cigaretový kouř upadá,
hvězdy už na nebi září,
mezi opilce rychle zapadá,
lesní víly radostně řádí.
Nos zčervenal po růži,
stíny lesa se slatně chychotají,
necítím se ve svém kůži,
teraristi divoké tance rozpoutají.
Autor boomslang, 29.06.2009
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí