Straky

Straky

Anotace: ...................

Straky v muzejních síních
skrytě sledují
prsteny se třpytí
za mříží

kostýmy v divadlech
masky na plesech
vůně života
v cele smrti
velká scéna
na starém pódiu
stará doba
rytířů a dam

útěk z vězení
za zvuků bubnů
akční scéna
na prázdném pódiu
tleskání diváků
fireshow tance

romantická zápletka lásky
k té šlechtičně
známé neznámé
namalovaný obraz její krásy
za ní stíny staré Florencie
Da Vinciho láska
k umění
k ženám

kordy a pistole
sny o pokladech
mušle plné diamantů
nenasitnost vládců

zpěv mořských víl
na korálových útesech
rozbouřené moře
vrhá nás do temnoty
snů.....

letící ptáci na obloze...

staré mapy
vůně dobrodružství
jen jdi………

za svým cílem
ukradni krásu
Moně Lise….

získej si její lásku....
Autor Vlk v rouše, 30.06.2009
Přečteno 248x
Tipy 25
Poslední tipující: voedor, enigman, Tanzania, Lenullinka, Psavec, kikis, padající do neznáma, Laivindia, Květka Š., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí..ST

30.06.2009 22:55:00 | Tanzania

...dobrý obsah ST

30.06.2009 16:16:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí