nenávist...

nenávist...

Anotace: 50% nenávisti

Máš pocit, že to znáš,
i když někdy jen matně,
každej den vzpomínáš,
na krev na svým plátně...

Je to tak dávno,
rozsudek činy čistí,
když nad tebou mávnou,
50% nenávisti...

Je to tak daleko,ale pořád,
cítíš jak to bolavý bylo,
chtěli se z tvý krve ohřát,
něco jako bolest tě políbilo.

Pláč co do ticha tak štěká,
jediný co přestává týct,
je tvoje špinavá řeka,
stihneš najít k rubu líc???

Nevíš o tom, cos udělal špatně,
pořád myslíš si že nic,
chtěli to udělat nenávratně,
ale teď máš chuť udělat to víc.

Bojíš se, ale čeho,
možná těšit by ses měl,
do toho světa oného,
kam koutkem duše by si chtěl.

Místo toho krčíš se v koutě,
přežíváš, nic míň,
a doufáš, že nenajdou tě,
myšlenky, co znamenaj tvůj stín.
Autor Pertussis, 30.06.2009
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí