Povodeň

Povodeň

Anotace: Ani se mi to nechce komentovat, je to strašné a těm lidem musíme pomoci, posílejte smsky a kdo může i něco více, moc to potřebují!!!

Černomodré polštáře mraků
celí se v bublající zlobu
a mezi cáry vlaštovčích fraků
spláchnou krajinu do jednoho hrobu

v mžiku porodí kapek tisíce
nebe otevřené dokořán
a proudem vnitřnosti chrlíce
úděl zkázy bude dokonán

síla proudu trhá silnice
jak papírové modely
a domy, kostely, vinice
do bláta se oděly

jen trosky a smrduté bahno
hnijící zvěř a zoufalství
moře sladké vody
moře slaných slz
zvrhlé rabující barbarství
Autor Kubino 2, 30.06.2009
Přečteno 288x
Tipy 24
Poslední tipující: Veselý Drak, kikis, Bíša, René Vulkán, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Házté, bejbyyyy, Psavec, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné, jak se příroda zlobí a drancuje...
nejen o kráse a radosti se veršuje.
Drsně pravdivé veršování, za něž patří mé děkování.ST!

19.07.2009 15:10:00 | Veselý Drak

i déšť má své dny...

08.07.2009 11:46:00 | kikis

Moje řeč!

01.07.2009 19:27:00 | René Vulkán

už pomáhám,..

01.07.2009 19:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tvé verše mrazí.Tak je to,když se živly zlobí.

30.06.2009 21:20:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí