Zlomený meč

Zlomený meč

Anotace: ....................

Zlomený meč
pod šedivými hradbami
mocného stínu
starého krále
brnění na kterém se odráží
sluneční svit bezmoci
rudá krev zaschlá
mandragora ožívá
porážka se blíží

vůně jara
rozbouřená řeka

meditace s kytarou
v plamenech rockového koncertu
která zní
jako když
ze stromu
rudé listí padá
stádo koní
mořské vlny rozráží
vyschlá zem
kaktusová dálnice která nekončí
výlet do nekonečna fantazie
trsátko mi v ruce hoří
zvláštní pocity
v mé mysli
hraji s ďáblem
poslední souboj
válečný spor
snové karty
sóla která věčnost trvají

žolík na vyprahlou zem padá

magická věž
na kterých sedí
mistr kouzelník
dvěmi magickými hůlkami
probouzí
dračí bicí
který ohnivý údery vrací
v bouři

dvě temné postavy
ke mně přichází
jejich rysy se ve světlech pekla ztrácí

kožené bundy
dlouhé vlasy
nabité kytary elektrikou magií
do války přichází

celý orchestr
nás statečných
začíná snít
na poušti

železná panna se probouzí
do boje se vrhá
zlo se ztrácí
v myšlenkách lidí

vítr jí roznáší
do všech koutů vesmírného snění…………
Autor Vlk v rouše, 30.06.2009
Přečteno 249x
Tipy 29
Poslední tipující: Denael, Alasea, Akanishi, voedor, Bíša, Issa, labuť, enigman, Psavec, Zambie, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

početla jsem si...umíš to rozjet.ST

30.06.2009 22:56:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí