plastová lahev

plastová lahev

Anotace: o tom co po nás zůstane,a není toho malo.....

Plastová láhev u cesty
memento naší doby
krajinu zdobí
kde jsou květy
z vlčích máků
trylky ptáků
co pletou si to blues
hnané dobou
když slova zazebou
ty lahve Zůstanou
přebijí náš věk
jsou varovaní
bez vzdorovaní
co s touhle planetou
proč jen stesk
z plastu je náš svět
v něm jen pár hrozných vět
co může se strácet
kdo zítra bude se ptát?
bude se ptát.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.07.2009
Přečteno 238x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Mbonita, Kubino 2, Aliklat, labuť, Psavec, WAYWARD, Květka Š., Íá, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano,ztrácí se květy vlčích máků,
a utichají trylky ptáků,
však někde uvnitř věřím,
že lidem matička země na srdci leží.
pěkné

01.07.2009 17:48:00 | Aliklat

Kdyby jen plastové láhve...

01.07.2009 08:52:00 | Jarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí