Chtíč

Chtíč

Anotace: ...

Sbírka: Smrtelné hříchy...

Strhávám kusy oblečení,
zapomeň na lásku - to mrzačení.
Zapomeň na celibát,
zapomeň - chci tě vidět tát.

Roztávej
pod mým jazykem,
poznávej,
jaká jsem.
Co je to touha
po dotycích.
Že je chvíle dlouhá,
po polibcích.

A než znovu spolu splynem,
zapomínej, že jsi vinen.

Užívej si naší vášeň
a že jsme si chvíli dáni.
Můj orgasmus doprovázej
jsme upírem chtíčem sáni.

Měla jsem již můžu spoustu
a spoustu jich budu mít.
Po každé to sladké sousto
pokaždé důvod žít.

Dotyky zazebou
a dokud se pod tebou mé tělo nesvíjí,
miluj mě... ještě aspoň na chvíli.
Autor Mišpule, 01.07.2009
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné! Má to spád a šmrnc a trochu té dekadentnosti :)

16.12.2009 16:55:00 | Dekadence

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí