Na maják...

Na maják...

Anotace: ...

-šplouchá ti na maják-
-a v rytmu severáku-
-vysloužilej voják-
-objíma Šeherezádu-
-po dobu ticíce a jedné noci-
-píšu ti SMS-
-jak prezident bez velmoci-
-jak boháč bez peněz-
-jak sova bez sováka-
-a velbloud bez hrbu-
-tiše, venku už se smráká-
-teď s tebou vydrbu-
-špínu všech těch podlah-
-v každičkým podlaží-
-zakřič si, zavdychej-ach-
-chytnu tě v podpaží-
-opřu tě o zeď malá-
-špoluchá mi na maják-
-ne aby si se bála-
-to já sem ten voják-
-vezmu si co mi patří-
-bolest a pýchu-
-my dokola sme bratři-
-ty si nám k smíchu-
Autor Michelll, 01.07.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí