Uličky života

Uličky života

Anotace: *** naučit se věřit v sebe ...

Vybavena deštníkem,
vystavena nepřízní osudu,
chodím uličkami života.

Miluji svou nepohodu,
jen tak se mohu dostat
pod mocná křídla,
která nade mnou bdí.

Věřím, že až nastane
můj velký den,
odhodím svůj deštník nečasu.

Už teď se vystavuji sluneční lázni duše.
Jsem připravena na úspěch.
Autor devcatko z jetele, 02.07.2009
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Holis, jerabina, Bíša, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné optimistické a skvělý spád ve verších

20.09.2009 15:57:00 | hašlerka

To je správné, tak to má být, určitě přijde.

02.07.2009 22:57:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí