Nesměle

Nesměle

Anotace: uvidíme...

Panely z betonu
lehají do trávy,
zástupy kréténů
probouzí obavy.

Utichly vzpomínky,
teď burácí mašiny,
v kapse mám kamínky
pod paží noviny.
Dnešní.

Za svištění smrtících hran,
padají hlavy mých drahých,
a oči okolesedících vran,
neodradily mě od bojů.
Marných.

Přesto, asi a snad,
nesměle můžu se smát.
Zase.
Bojuju!
Autor Cucumber, 02.07.2009
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí