Zmizení

Zmizení

Vyhasl plamen v srdci mém
zůstalo prázdno a pár holých stěn
s němými výrazy na věčnost
ticho a žádná ctnost

těžké pravdy v této době
rozžehnutá svíce v okně
před půlnocí
pár slov z písní
a
zpřetrhané struny v dlaních
hrají v přáních stopených
slzami z očí
jimž dává směr pohřební kočí

cesty k nevinným úsměvům
v pár chvilkách
kreslím

do zrcadlení kaluží
tam
kde nikdo nic nedluží
podpis němým slovem pohledu
bez známky
v tichosti

zžehnutá slova
dnes
včera
zítra znova

od plamenů ledových
za prožitků medových
odešlo
všechno někam do nicoty

bez studu
jen tak nalehko
za nahoty

vesmírnou planinou
v dominu otázek

na stěně mizím
jak obrázek
z radostných okamžiků

jež vzal s sebou čas
Autor padající do neznáma, 03.07.2009
Přečteno 239x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Psavec, zlomený a nanicovatý -__-, Paulín, Mbonita, Kubino 2, WAYWARD, Házté, labuť, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí