Němí svědci..

Němí svědci..

Anotace: zástupy němých svědků..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Zástupy němých svědků z kamene,
rozviklané vzpomínkami na krvavé časy.
Snad jednou si někdo vzpomene,
jak vlak lidskosti vykolejil z trasy.

Koleje místo do nebe vedly do pecí,
hvězda symbol svobody, tehdy otroctví.
Slzy štěstí sotva mohly téci,
vše připomínalo šílencovo proroctví.

Ztýrané duše, mnoho mrtvých těl,
oceány krve plné lastur bolesti.
Zkrvavený sup smuteční písně pěl,
krvelačný orel rozdrásal holubici i s ratolestí..
Autor Satha, 03.07.2009
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Linda Etschyick, Psavec, Mbonita, WAYWARD, Kubino 2, labuť, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomene, jsou události, které se nedá zapomenout

03.07.2009 17:20:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí