Jas okamžiku

Jas okamžiku

Anotace: z dlouhý chvíle

Je lehké myslet na ticho
V bouři zvuků
Smát se,
když slza tmou zaleskne se
Vítr v dlaň myšlenku promění
Neskutečnou nahodilostí
A odmění
Pravý smysl křehké
Pomíjivosti

A mluvit k těm,
co stojí za sklem
Jak mě napadne
Je tak snadné,
Že laskají mě rty
Tisíců žen a já
Já odcházím do měsíčné noci
S tužkou v ruce
Sám

Záblesk rána zrodil
Paletou barev
Bezbřehou možnost
Pochopit sebe v jiskřivém
Jasu
Švihem štětce procitnout
V okamžiku
Autor Art Brasi, 25.10.2004
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí