Nikdy nevíš

Nikdy nevíš

Anotace: V životě stačí malá chvíle a další už být nemusí.

Poděkujme pánubohu,
že umožnil nám žít.
Dal nám možnost radovat se,
milovat se ale i smutnit.

Život je hra co visí na vlásku,
špatný tah znamená prohrát sázku.

Nikdo neví, co může se stát,
nikdo neví, jak kdo se zachová.

Než na vás přijde chvíle konečná,
mluvím já na vás: Nedívejte se,
kdo je malý nebo velký,
tlustý či tenký.
Užijte si života plnými doušky.

Neblázněte nikdo přitom,
nevíte, kdy na vás přijdou.
Autor Hantec, 04.07.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí